Need help ... maybe someone could give me an answer - Operation Sports Forums
Home

Need help ... maybe someone could give me an answer

This is a discussion on Need help ... maybe someone could give me an answer within the NCAA Teambuilder Forum forums.

Go Back   Operation Sports Forums > Football > NCAA Football > NCAA Teambuilder Forum
Reply
 
Thread Tools
Old 11-04-2009, 10:13 PM   #1
Pro
 
BallinVol's Arena
 
OVR: 7
Join Date: May 2003
PS Network: ballinvol
Need help ... maybe someone could give me an answer

I'm just curious ... can the teambuilder roster be edited from the game once saved on the game? I know you can import them and name them inside of a dynasty ... I was just curious if I could name them and do position changes BEFORE importing them to dynasty via the game. Appreciate it if someone could help me out. Thanks

BallinVol is offline  
Reply With Quote
Sponsors (you can remove in-post ad banners by registering or logging in)
Old 11-04-2009, 10:40 PM   #2
Pro
 
wisecav's Arena
 
OVR: 16
Join Date: Jun 2009
Location: Clinton, TN
PS Network: acwave
Re: Need help ... maybe someone could give me an answer

No. Only editing to TB teams is done in dynasty mode.
__________________
Penn State Nittany Lions
Kentucky Wildcats
Washington Redskins
Boston Celtics
Boston Red Sox
Washington Capitals
wisecav is offline  
Reply With Quote
Old 11-04-2009, 10:47 PM   #3
Pro
 
BallinVol's Arena
 
OVR: 7
Join Date: May 2003
PS Network: ballinvol
Re: Need help ... maybe someone could give me an answer

Appreciate the reply ... one more question ... can u switch positions once in dynasty mode?
BallinVol is offline  
Reply With Quote
Old 11-04-2009, 10:52 PM   #4
Pro
 
wisecav's Arena
 
OVR: 16
Join Date: Jun 2009
Location: Clinton, TN
PS Network: acwave
Re: Need help ... maybe someone could give me an answer

Uh. I believe so.. But I'm not sure.
__________________
Penn State Nittany Lions
Kentucky Wildcats
Washington Redskins
Boston Celtics
Boston Red Sox
Washington Capitals
wisecav is offline  
Reply With Quote
Old 11-04-2009, 10:56 PM   #5
Pro
 
BallinVol's Arena
 
OVR: 7
Join Date: May 2003
PS Network: ballinvol
Re: Need help ... maybe someone could give me an answer

Ok ... I guess I'll give it a try ... thanks!
BallinVol is offline  
Reply With Quote
Old 11-05-2009, 10:14 AM   #6
Rookie
 
TheLeviticalLawKid3's Arena
 
OVR: 6
Join Date: Aug 2009
Location: Auburn, AL
PS Network: WarSlamEagle
Re: Need help ... maybe someone could give me an answer

No you cannot. Have to wait until the end of the year to swap positions...it gets really annoying. Have a 45 overall SS that would be a great QB and give my team some depth, but now the QB is a need when I don't really need one, because the guy's a freshman.
TheLeviticalLawKid3 is offline  
Reply With Quote
Reply


« Previous Thread | Next Thread »

« Operation Sports Forums > Football > NCAA Football > NCAA Teambuilder Forum »


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:05 PM.

Top -