Front Office Football Central  

Go Back   Front Office Football Central > Main Forums > Off Topic
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read Statistics


Reply
 
Thread Tools
Old 04-25-2012, 02:55 PM   #1
korme
Go Reds
 
Join Date: May 2001
Location: Dayton, OH
Speeding Up My Laptop

My laptop has been running like garbage lately. Incredibly slow. It's only 2 years old, and is a very good piece of equipment, but for instance... with only Firefox running (and a handful of tabs open), my computer is having trouble playing a YouTube video without lag. What have I seemingly done here? Any quick fixes?
__________________
CINCINNATIBENGALSCINCINNATIREDSCINCINNATIBEARCATS

"A common error: to have the strength of one's convictions. Rather, one should have the strength for an attack on their convictions."
-Nietzsche

Twitter

korme is online now   Reply With Quote
Sponsors (you can remove these ads by registering or logging in)

Register or login to remove these ads and many more.
Old 04-25-2012, 03:09 PM   #2
Matthean
Grizzled Veteran
 
Join Date: Aug 2008
CCleaner and Hijackthis are good to install and run. Run msconfig on your computer if it's running windows and you can see what is running in terms of processes and for start up.
__________________
$personal = new Site('soon');
Matthean is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2012, 03:50 PM   #3
EagleFan
General Manager
 
Join Date: Nov 2000
Location: Mays Landing, NJ USA
Try using 220...

Now on a serious note: Have you installed a lot of software (or installed, removed, reinstalled)? If so, it would actually help if you uninstalled a lot of what you have on the laptop (save all your data though); defrag and then re-install.
__________________
-----------------------------------------------------------
This space for rent.
EagleFan is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2012, 06:53 PM   #4
SnowMan
High School Varsity
 
Join Date: Oct 2000
Location: Georgia via Alaska via Washington
Could also check to make sure CPU throttling isn't enabled permanently, even when it's plugged in. Mine did that once...
SnowMan is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.



Powered by vBulletin Version 3.6.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.